Dambovita 10

Dambovita 10 - Grozavesti, Bucuresti

Număr locuințe
169
Număr etaje
10
Locație
Bucuresti
An construcție
2020
Disponibilitate
20.71%

Dâmbovita 10 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti - Soseaua Virtutii, in imediata apropiere a lacului Morii si la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru. Imobilul este situat pe strada Dambovitei, numarul 10, are regimul de inaltime D+P+11E si cuprinde 173 garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere precum si 193 locuri de parcare.

Conceptul Dambovita 10 este de a crea un loc sigur, confortabil, intim pe care rezidentii sa-I poata numi, din toate punctele de vedere, “Acasa”.

In alcatuirea ansamblului s-au luat in calcul cele mai variate elemente, de la localizare si avantajele zonei pana la compartimentare, tipuri de apartamente si materiale folosite. Am analizat cu atentie, am consultat profesionisti, am testat mai multe variante pentru ca in final, toate acestea impreuna cu experienta noastra sa dea nastere proiectului Dambovita 10.

Acest ansamblu se adreseaza atat tinerilor care doresc sa-si intemeieze o familie, cat si studentilor sau investitorilor. Totul este bine gandit astfel incat am reusit sa obtiem un rapot calitate/randament investitional/pret foarte bun.

Suprafetele apartamentelor sunt calculate si optimizate astfel incat sa puteti beneficia la maximum de spatiul achizitionat, fara pierderi inutile. Folosim doar materiale de constructie de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt peste media a ceea ce se ofera in acest moment in piata. Am gandit apartamentele sa fie sigure, confortabile dar sa si ofere un randamet termic si o izolare fonica cat mai bune.

Veti avea ocazia sa va imbunatatiti considerabil stilul de viata deoarece tot ce aveti nevoie se gaseste in jurul ansamblului. Locuind in Dambovita 10 veti fi la minute distanta de piata, supermarket-uri, hypermarket-uri, parcuri, zone de distractie si petrecere a timpului liber, mijloace de transport in comun atat supraterane cat si subterane.