Proiecte

Dambovita 10 - Grozavesti, Bucuresti

Număr locuințe
151
Număr etaje
11
Locație
Bucuresti
An construcție
2020
Disponibilitate
33.77%

Dâmbovita 10 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti - Soseaua Virtutii, in imediata apropiere a lacului Morii si la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Petrache Poenaru. Imobilul este situat pe strada Dambovitei, numarul 10, are regimul de inaltime D+P+11E si cuprinde 173 garsoniere si apartamente noi cu 2 si 3 camere precum si 193 locuri de parcare.

Conceptul Dambovita 10 este de a crea un loc sigur, confortabil, intim pe care rezidentii sa-I poata numi, din toate punctele de vedere, “Acasa”.

In alcatuirea ansamblului s-au luat in calcul cele mai variate elemente, de la localizare si avantajele zonei pana la compartimentare, tipuri de apartamente si materiale folosite. Am analizat cu atentie, am consultat profesionisti, am testat mai multe variante pentru ca in final, toate acestea impreuna cu experienta noastra sa dea nastere proiectului Dambovita 10.

Acest ansamblu se adreseaza atat tinerilor care doresc sa-si intemeieze o familie, cat si studentilor sau investitorilor. Totul este bine gandit astfel incat am reusit sa obtiem un rapot calitate/randament investitional/pret foarte bun.

Suprafetele apartamentelor sunt calculate si optimizate astfel incat sa puteti beneficia la maximum de spatiul achizitionat, fara pierderi inutile. Folosim doar materiale de constructie de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt peste media a ceea ce se ofera in acest moment in piata. Am gandit apartamentele sa fie sigure, confortabile dar sa si ofere un randamet termic si o izolare fonica cat mai bune.

Veti avea ocazia sa va imbunatatiti considerabil stilul de viata deoarece tot ce aveti nevoie se gaseste in jurul ansamblului. Locuind in Dambovita 10 veti fi la minute distanta de piata, supermarket-uri, hypermarket-uri, parcuri, zone de distractie si petrecere a timpului liber, mijloace de transport in comun atat supraterane cat si subterane.

MC Residence Grozavesti - Grozavesti, Bucuresti

Număr locuințe
55
Număr etaje
9
Locație
Bucuresti
An construcție
2018
Disponibilitate
9.09%

MC Residence Grozavesti este ansamblul rezidential dezvoltat de MC Residence in zona Grozavesti, in imediata apropiere a parcului Politehnicii si la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Grozavesti. Imobilul este situat pe Strada Economu Cezarescu, are regimul de inaltime D+P+9E si cuprinde 54 apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere pe o suprafata desfasurata de 4500 mp.

 • Proiectul:

   

  Localizat pe Strada Economu Cezarescu nr. 23-25, sector 6 Bucuresti
  Regim de înaltime D+P+9E.
  Format din 2 scari ce dispun de ascensoare moderne. Cate 3 apartamente pe fiecare nivel.
  Cuprinde 54 de apartamente: garsoniere, 2 camere, 3 camere
  La demisol au fost amenajate .... apartamente tip loft, cu 1 si 2 camere.
  Apartamentele de la nivelul superior dispun de terase generoase (aprox. 80 mp) ce vor fi amenajate cu zone de relaxare, gradini si terase suspendate care vor oferi o panorama unica asupra Bucurestiului.
  Dispune de 60 locuri de parcare exterioare.

 • Distante fata de principalele puncte de interes ale Bucurestiului:

   

  Piata Victoriei - 3km (maxim 10 minute de mers cu masina - ruta Pod Grozavesti);
  Cotroceni - 1,7 km (5 minute de mers cu masina);
  Piata Universitatii - 4 km (15 minute de mers cu masina)
  Piata Unirii - 10 minute de mers cu masina;
  Centrul Vechi - 10 min de mers cu masina sau metroul;
  Mall Afi Palace Cotroceni - 5 minute de mers cu masina/metrou sau 10-15 minute de mers pe jos
  Spitalul Universitar - 5 minute de mers cu masina sau metroul;

 

 • Puncte de interes din proximitate:
 • Metrou Grozavesti - 3 minute de mers pe jos;
  Carrefour Orhideea - 5 minute de mers pe jos;
  IDM Club Sportiv (piscina semiolimpica, fitness, zone de relaxare, etc...) - 10 minute de mers pe jos
  Restaurante - la doar 2 si 5 minute de mers pe jos;
  Gradinita Dumbrava Fermecata - 2 minute de mers pe jos;
  Invatamant: Liceul Mircea Eliade, Universitate Politehnica, Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport - 5 si 10 minute de mers de jos.

Zona Grozavesti este o zona activa, cu numeroase spatii locative dar si sedii ale companiilor mari, Sema Park fiind una din cele mai mari zone de business, iar din 2018 Orhideea Towers va veni in completarea cererii spatiilor de afaceri din zona.

Imobil P+2 Valea Cricovului - Drumul Taberei - Valea Oltului, Bucuresti

Număr locuințe
0
Număr etaje
2
Locație
Bucuresti
An construcție
2015
Disponibilitate
Vandut

Imobilul, alcătuit din 6 apartamente, se află în zona Valea Cricovului, având o înălțime de trei niveluri incluzând parterul. Fiind situat într-un cartier liniștit, devine un spațiu ideal pentru activitățile în aer liber alături de cei dragi.
Clădirea a fost construită folosind tehnici și materiale performante pentru siguranța și confortul familei tale.

Imobil P+1 Valea Cricovului - Drumul Taberei - Valea Oltului, Bucuresti

Număr locuințe
0
Număr etaje
1
Locație
Bucuresti
An construcție
2015
Disponibilitate
Vandut

Cu un număr de 8 locuințe, clădirea, situată în zona Valea Cricovului, are o înălțime de două niveluri, incluzând parterul. Apartamentele au fost construite responsabil folosind materiale moderne, crescând totodată și confortul estetic.
Aflându-se într-un cartier liniștit, dar în apropierea stației de metrou Valea Ialomiței, imobilul atinge un raport ideal între o locuire de calitate și agitația vieții urbane.

Imobil P+1 Valea Furcii - Drumul Taberei - Valea Oltului, Bucuresti

Număr locuințe
0
Număr etaje
1
Locație
Bucuresti
An construcție
2012
Disponibilitate
Vandut

Imobilul cu o înălțime de un etaj peste parter se află într-un cartier liniștit, eliberat de aglomerația urbană. Construcția atinge un raport ideal între estetica finisajelor și performanța structurală pentru siguranța și confortul tău.
Cele 8 apartamente se bucură de o vecinătate rezidențială aflată într-o zonă în plină dezvoltare, în vecinătatea stației de metrou Valea Ialomiței.

MC Residence Valea Oltului - Drumul Taberei - Valea Oltului, Bucuresti

Număr locuințe
19
Număr etaje
2
Locație
Bucuresti
An construcție
2018
Disponibilitate
Vandut

MC Residence Valea Oltului este un imobil nou cu destinatie rezidentiala situat in zona Valea Oltului - str. Valea Furcii, in proximitatea viitoarei statii de metrou Valea Ialomitei. Imobilul are regimul de inaltime P+3 Etaje si cuprinde apartamente noi cu 2 camere si apartamente noi cu 3 camere.
Apartamentele sunt spatioase si luminoase, construite conform ultimelor standarde de siguranta. 

Imobilul este construit pe structura de beton si compartimentari din caramida tip Porotherm, izolatie exterioara din polistiren de 10 cm, tamplarie Salamander 5 camere, centrale individuale pentru fiecare apartament marca Buderus.
Apartamentele se predau "la cheie", cu finisaje la alegere (buget 50 ron/mp) si au fost gandite astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern. Scara imobilului va fi placata cu granit, sapele sunt elicopterizate, tamplarie Salamander, centrale termice Buderus, caramizi Porotherm, etc